hit counter

SCRABBLERO FORUM • Vezi subiect - Întrebări / sugestii / dezbateri

Întrebări / sugestii / dezbateri

Vă propunem să postaţi şi să discutaţi aici programele şi proiectele candidaţilor la funcţiile de Preşedinte, Vicepreşedinte, Membru în BF etc.

Întrebări / sugestii / dezbateri

Mesajde admin » 18 feb. 2013, 13:11

Vă invităm să puneţi aici întrebări candidaţilor, să le faceţi cunoscute eventualele obiecţii, să le expuneţi problemele cu care vă confruntaţi - si să le faceţi sugestii privind soluţiile posibile.

Chiar dacă nu alegem direct, ci prin reprezentantii cluburilor, credem că atît aleşii cît şi alegătorii vor beneficia de o exprimare publică a ceea ce aşteptăm noi, jucătorii de scrabble, de la conducerea federaţiei în următorii 4 ani.

Să nu spună că nu le-am spus! :)
acidula
admin
Site Admin
 
Mesaje: 52
Membru din: 22 mai 2009, 09:01
Localitate: Bucuresti

Re: Întrebări / sugestii / dezbateri

Mesajde lauramihalca » 20 feb. 2013, 12:33

am citit discursurile electorale. Dan Laurentiu Sandu este cumva afiliat Patriarhiei Romane? "asa sa-mi ajute Dumnezeu"???. propunerea lui e un discurs in care se aduc multumiri, si nu unul in care propune o viziunea pentru urmatorii ani pt. FR scrabble. ....mult succes tuturor la alegeri, oricum!

si nu spun asta pentru ca as fi membra Impetus. cred ca e destul de clara obiectivitatea mea in exprimare/ gandire, dat fiind ca de ceva timp nu prea am mai participat la competitiile oficiale
lauramihalca
 
Mesaje: 4
Membru din: 20 feb. 2013, 12:15

Re: Întrebări / sugestii / dezbateri

Mesajde catacaba » 20 feb. 2013, 17:18

Te asteptam oricand, cu drag, sa revii! Foarte interesante propunerile prezentate ca raspuns la prezentarea candidaturii d-lui Cristian Soare si indiferent cine va fi la conducere, va fi bine sa tina cont de ele, pentru intensificarea activitatii de masa care acum, din pacate, lipseste cu desavarsire exceptand mediul virtual -ISC. Cum toata activitatea noastra se bazeaza in mare masura pe voluntariat, antrenarea tinerilor voluntari pentru promovarea jocului mi se pare o idee deosebita, la fel ca si jocul in cadrul organizatiilor de seniori.
catacaba
 
Mesaje: 32
Membru din: 31 ian. 2010, 15:45


Înapoi la 2013 - CAMPANIE ELECTORALĂ !

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Nici un utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron