hit counter

SCRABBLERO FORUM • Vezi subiect - Presedinte: Dan Laurentiu SANDU

Presedinte: Dan Laurentiu SANDU

Vă propunem să postaţi şi să discutaţi aici programele şi proiectele candidaţilor la funcţiile de Preşedinte, Vicepreşedinte, Membru în BF etc.

Presedinte: Dan Laurentiu SANDU

Mesajde dls » 11 feb. 2013, 01:25

Stimati colegi,

Imi lansez candidatura la un nou mandat pentru functia de Presedinte al FR Scrabble (si, desigur, in caz de neindeplinire, la functia de vicepresedinte si apoi de membru al Biroului Federal), cu credinta si speranta nestramutata ca pot sa slujesc cu toata fiinta mea obiectivului de dezvoltare a acestui joc la noi si oriunde.

Vreau sa multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul acordat pe perioada ultimilor 4 ani urmatorilor OAMENI DE SCRABBLE, carora le-am fost adversar in joc si carora le recunosc public meritele, si anume:

Dl. Septimiu Crivei, singurul candidat potential caruia nu mi-ar parea rau sa-i predau "coroana", in cazul in care mi-ar fi si adversar "politic". Trebuie sa ii multumesc pentru ca a ajutat efectiv unde a fost nevoie si, fapt nu lipsit de importanta, a revigorat activitatea in zona Clujului si a adus cei mai multi oameni la sala.

Al doilea este Dl. Vasile Mihalache, cel a carui inima este dedicata acestui joc si care a creat un puternic centru de copii in dulcele leagan al Moldovei.

In al treilea rand, si nu neaparat ultimul ca si importanta, Dl. Catalin Caba, care a facut ca arbitrajul sa fie din ce in ce mai profesionist si pentru ca a contribuit decisiv la dezvoltarea relatiilor in cadrul jocului in limba engleza, astfel ajungand sa fim cunoscuti acum in intreaga lume anglofona.

Un singur lucru va rog pe cei care veti candida la "functia suprema", fiti drepti cu voi insiva si incercati sa determinati ce puteti face cu adevarat in vederea propasirii jocului. Indiferent cine va fi "alesul", asa sa-l ajute Dumnezeu, sa fie puternic, drept si cu dragoste pentru acest joc minunat!

Va multumesc,
Dan Laurentiu SANDU
Ataşamente
cv-dls.zip
CV
(34.66 KiB) Descărcat de 1628 ori
dls
 
Mesaje: 2
Membru din: 23 ian. 2010, 19:12
Localitate: Bucuresti

Re: Presedinte: Dan Laurentiu SANDU

Mesajde lauramihalca » 20 feb. 2013, 12:46

Dan...esti cumva afiliat Patriarhiei? glumesc. e frumos ca multumesti celor care au ajutat, dar cred ca se dorea/ astepta altceva de la un text de propunere-concept pentru alegeri. o viziune cu lucruri pe care iti propui sa le realizezi, cu ajutorul celorlalti, desigur, in cazul in care vei fi reales. o viziune a ta despre cum se poate dezvolta FR in urmatorii ani.
e un text foarte sufletist al tau, fara indoiala. dar ar fi foarte interesant sa stim (cred ca multi sunt de acord cu mine) cum vezi tu dezvoltarea FR pentru urmatorii ani.

sigur, pentru multe e nevoie de fonduri. dar sunt multe actiuni care pot fi realizate si fara fonduri.
se pot gasi voluntari pentru federatie, care sa ajute la organizarea de competitii, care sa imparta fluturasi/ sa invite oamenii la competitii; graficieni pentru realizarea de afise/ pliante; oameni care sa ajute pe partea de promovare. adica sunt solutii la indemana (va pot ajuta sa gasiti voluntari - sunt tineri entuziasti, le dati adeverinta de practica si recomandare la finalul practicii si ei sunt f multumiti, adica nu trebuie platiti) si gratis.
lauramihalca
 
Mesaje: 4
Membru din: 20 feb. 2013, 12:15


Înapoi la 2013 - CAMPANIE ELECTORALĂ !

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Nici un utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron