hit counter

SCRABBLERO FORUM • Vezi subiect - Introducere, documentaţie

Introducere, documentaţie

Vă propunem să postaţi şi să discutaţi aici programele şi proiectele candidaţilor la funcţiile de Preşedinte, Vicepreşedinte, Membru în BF etc.

Introducere, documentaţie

Mesajde admin » 27 ian. 2013, 16:43

La 9 martie, F.R. Scrabble îşi alege noua conducere, pentru următorul mandat de 4 ani: Preşedinte, Vicepreşedinte, Biroul Federal.

Cum această alegere este importantă pentru toţi jucătorii de scrabble care participă (sau au de gînd să participe) la competiţiile organizate de F.R. Scrabble (chiar dacă, formal, membrii federaţiei sînt doar cluburile), credem că este deosebit de util - atît pentru candidaţi, cît şi pentru jucători - ca diversele programe şi proiecte să fie cunoscute şi dezbătute dinainte.

Această transparenţă ar contribui nu numai la o democraţie adevărată, ci şi la o cunoaştere mai bună a nevoilor şi a problemelor reale ale mişcării scrabblistice — mai ales în acest moment critic, în care participarea la competiţii este din ce în ce mai dificilă...

Baza juridică a alegerilor de la 9 martie:

- Statutul F.R. Scrabble: http://www.scrabblero.ro/reg/STATUT2008-04-18.doc

Candidaţii care doresc să-şi prezinte programele sunt rugaţi să nu înceapă cu "Răspunde" la acest subiect, ci:
— să meargă pe această pagină: http://www.scrabblero.ro/sforum/viewforum.php?f=7
— de acolo să creeze un subiect nou, apăsînd pe butonul "NOU SUBIECT";
— în titlul subiectului să precizeze funcţia pentru care doresc să candideze şi numele (exemplu: "Preşedinte: Ion Popescu").

În acest fel, fiecare candidat va avea o pagină separată, iar tuturor le va fi mai uşor să urmărească pe diverşii candidaţi la o anumită funcţie şi să adreseze întrebările şi sugestiile lor candidatului respectiv. Vă mulţumim.

P.S. Dacă aveţi vreo dificultate să vă logaţi sau să vă creaţi pagina, vă stau la dispoziţie prin mail (claudiamihai@hotmail.com), pe chatul ISC (acidula), sau prin telefon (021-250.9494).

Admin: Claudia Mihai
acidula
admin
Site Admin
 
Mesaje: 52
Membru din: 22 mai 2009, 09:01
Localitate: Bucuresti

Înapoi la 2013 - CAMPANIE ELECTORALĂ !

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Nici un utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron