hit counter

SCRABBLERO FORUM • Vezi subiect - CNSI - Campionatul intercluburi

CNSI - Campionatul intercluburi

Comentati aici modificarile aduse regulamentelor

CNSI - Campionatul intercluburi

Mesajde admin » 05 mar. 2012, 20:24

Modificări 2012 — Vă invităm să comentaţi aici

1. CNSI-Seniori cuprinde 5 etape, constând din toate probele disputate în cadrul etapelor CNIS-Seniori, inclusiv la turneul final. La fiecare probă se consideră cele mai bune 3 punctaje de clasament ale sportivilor fiecărui club (notă: dacă un club are mai puţin de 3 sportivi prezenţi, vor puncta doar aceştia), conform scării de punctaj de la CNIS-Seniori, iar apoi se alcătuieşte un clasament pe cluburi şi se aplică scara de punctaj corespunzătoare numărului de cluburi participante la proba respectivă. Clasamentul etapei se obţine prin cumularea punctelor de clasament de la toate probele etapei, iar clasamentul final se obţine prin cumularea punctelor de clasament de la cele 4 etape şi de la turneul final.
2. CNSI-Tineret cuprinde 4 etape, constând din toate probele disputate în cadrul etapelor CNIS-Tineret, inclusiv la turneul final. La fiecare probă se consideră cele mai bune 2 punctaje de clasament ale sportivilor fiecărui club (notă: dacă un club are mai puţin de 2 sportivi prezenţi, vor puncta doar aceştia), conform scării de punctaj de la CNIS-Tineret, iar apoi se alcătuieşte un clasament pe cluburi şi se aplică scara de punctaj corespunzătoare numărului de cluburi participante la proba respectivă. Clasamentul etapei se obţine prin cumularea punctelor de clasament de la toate probele etapei, iar clasamentul final se obţine prin cumularea punctelor de clasament de la cele 3 etape şi de la turneul final.
acidula
admin
Site Admin
 
Mesaje: 52
Membru din: 22 mai 2009, 09:01
Localitate: Bucuresti

Re: CNSI - Campionatul intercluburi

Mesajde bughitza » 07 mar. 2012, 14:48

Aici mi se pare neclar cum se mai dau bonusurile de puncte de maestru in functie de contributia sportivului la cucerirea titlului de catre echipa sa de club.
bughitza
 
Mesaje: 14
Membru din: 26 ian. 2010, 14:34

Re: CNSI - Campionatul intercluburi

Mesajde sep » 07 mar. 2012, 22:04

bughitza scrie:Aici mi se pare neclar cum se mai dau bonusurile de puncte de maestru in functie de contributia sportivului la cucerirea titlului de catre echipa sa de club.


Acest lucru urmeaza sa fie hotarat, probabil la AG de la Botosani. Sunt binevenite propuneri in acest sens.
sep
 
Mesaje: 4
Membru din: 09 ian. 2011, 17:25
Localitate: Cluj-Napoca

Re: CNSI - Campionatul intercluburi

Mesajde catacaba » 19 mar. 2012, 01:00

Si aici trebuie mentionat faptul ca experienta ultimilor ani cand au trebuit sa fie facute tot felul de improvizatii pentru ca intercluburile sa aiba, totusi, loc, impreuna cu criza profunda a fondurilor alocate acestui an, au fost motive solide pentru schimbarea formatului. AG de la Botosani si in continuare forurile tutelare ale federatiei vor avea misiunea sa gaseasca cea mai buna formula pentru repectivele puncte de maestru. Personal, consider ca punctele de maestru la intercluburi erau castigate mult prea usor de unii componenti ai echipei castigatoare.
catacaba
 
Mesaje: 32
Membru din: 31 ian. 2010, 15:45

Re: CNSI - Campionatul intercluburi

Mesajde vladp » 09 iul. 2013, 10:13

CNSI = campionatul nationatul de scrabble intercluburi?
vladp
 
Mesaje: 3
Membru din: 08 iul. 2013, 21:04
Localitate: Bacau

Re: CNSI - Campionatul intercluburi

Mesajde admin » 23 iul. 2013, 09:01

Aproape exact: Campionatul NATIONAL de Scrabble Intercluburi :)
acidula
admin
Site Admin
 
Mesaje: 52
Membru din: 22 mai 2009, 09:01
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Regulamente

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Nici un utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron