hit counter

SCRABBLERO FORUM • Vezi subiect - Încheiere

Încheiere

Discutati aici proiectul noii liste de cuvinte LOC5, care urmeaza sa intre in vigoare in anul 2011.
Reguli forum
Pentru discutarea listei de cuvinte oficiale a F.R. Scrabble, va rugam sa va declarati identitatea (prenumele si numele, localitatea sau clubul), cel putin la primul mesaj. Ne intereseaza opiniile tuturor, dar pentru luarea in considerare a argumentelor la un subiect atat de important, ar fi bine sa stim, cu totii, cu cine stam de vorba. Va multumim pentru intelegere!

Încheiere

Mesajde MGall » 13 feb. 2011, 11:35

După cum probabil ştiţi deja, LOC 5 a intrat în vigoare la data de 24 ianuarie 2011.
Detalii găsiţi pe http://www.scrabrom.3x.ro/LOC.html .

Tot acolo găsiţi şi fişierele compatibile cu programele ScrabRom (http://www.scrabrom.3x.ro/ScrabRom.html) şi DupliTop (http://www.ffsc.fr/duplitop.php).
Acesta din urmă este un program (pentru antrenament şi arbitraj), realizat pentru scrabble în limba franceză. Modulele "Arbitraj" şi "Antrenament" pot fi configurate cu stoc de litere românesc (dar toate meniurile rămân în limba franceză ;) ). Costul programului este de 60 euro (plus taxe poştale), cu condiţia să fiţi legitimat la o federaţie afiliată FISF (în speţă FRSc).

Aştept în continuare observaţii, propuneri ... şi comentarii, pentru a le lua în consideraţie la viitoarea versiune LOC.
Matei
MGall
 
Mesaje: 39
Membru din: 31 ian. 2010, 11:55

Înapoi la Proiect LOC 5.0

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Nici un utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron