hit counter

 SCRABBLERO FORUM • Panoul utilizatorului • Înregistrare

SCRABBLERO FORUM - Înregistrare

Accesând “SCRABBLERO FORUM”, sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa condiţiilor de mai jos. Dacă nu sunteţi de acord cu toate aceste condiţii, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi “SCRABBLERO FORUM”. Putem schimba aceste condiţii oricând şi ne vom strădui să vă informăm la timp, dar ar fi prudent să verificaţi aceste condiţii când folosiţi “SCRABBLERO FORUM”, pentru că, după modificări, implicit se consideră că sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a acestora din momentul actualizării/amendării lor.

Forumul nostru foloseşte phpBB, care este o soluţie publicată sub incidenţa “Licenţei Publice Generale” (General Public License, abreviat GPL) şi poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul; grupul phpBB nu este responsabill de ceea ce situl acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau al conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vă rugăm să vizitaţi: http://www.phpbb.com/.

Sunteţi de acord să nu scrieţi nici un material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, discriminare, sau orice alt material care contravine prevederilor legale din România sau legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă, însoţită de notificarea ISP-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate, pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca “SCRABBLERO FORUM” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect, în orice moment în care consideră potrivit. Ca utilizator, sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date a forumului. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite nici unei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar “SCRABBLERO FORUM” sau phpBB nu pot fi considerate responsabile pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor dv.

 
cron