hit counter

SCRABBLERO FORUM • Vezi subiect - INTREBARE SI CONCLUZIE

INTREBARE SI CONCLUZIE

Forumul de discuţii al scrabbliştilor din România

INTREBARE SI CONCLUZIE

Mesajde miserupist » 25 feb. 2010, 20:50

Simultanul National de Scrabble (SNS) este termenul generic pentru una sau mai multe competitii organizate intr-un an de F.R. Scrabble, in colaborare cu sectiile interesate. Competitia are scopul de a promova jocul competitional de scrabble. O competitie gen SNS se desfasoara in acelasi timp in mai multe centre din tara, de regula la sectiile afiliate. La fiecare centru, arbitrajul este asigurat de sectia organizatoare, printr-o persoana care are competenta sau experienta necesara, numita de presedintele sectiei. Datele de desfasurare, regulamentele detaliate si probele de concurs sunt aprobate de Biroul federal, la propunerea Comisiei Centrale de Competitii (...). O competitie SNS se desfasoara intr-o singura etapa. Un SNS se desfasoara pe parcursul a una sau doua zile. La un centru pot participa sportivi de la mai multe sectii, precum si jucatori independenti sau nelegitimati. Fiecare sectie organizatoare primeste de la federatie, pe numele persoanei desemnate pentru corespondenta cu federatia, un plic care contine:
Instructiuni privind organizarea, desfasurarea si expedierea rezultatelor Simultanului in vederea centralizarii;
Instructiuni pentru arbitru;
Plicuri sigilate pentru fiecare proba de concurs, inscriptionate cu denumirea competitiei, proba de concurs, ziua si ora de desfasurare.
SNS este organizat la categoriile de varsta Seniori, Juniori, Cadeti si Old Boys. Clasamentele nationale se intocmesc la fel ca la CNIS, dupa centralizarea rezultatelor de la sectiile organizatoare
PARTEA DE SUS E EXTRASA DIN REGULAMENTUL FRS. CE ESTE PE BUNE? ASTA SAU CE SE "VANTURA" PE ISC? SINCER NU MAI INTELEG NIMIK. CHIAR DACA BF A STABILIT CA TREBUIE SA EXISTE O COLABORARE CU ISC NU CUMVA MODIFICAREA REGULAMENTULUI TREBUIE FACUTA DE AG? SI DE CE SIMULTANUL 60 A FOST ANUNTAT NUMAI LA 3 CLUBURI DIN TARA?
CUM SE FACE PROMOVAREA SCRABBLE DACA FEDERATIA NU E INTERESATA DE ASTA? DE TOATA DEBANDADA ASTA FAC RESPONSABILE DOUA PERSOAN... SECRETARUL SI PRESEDINTELE FEDERATIEI!
miserupist
 
Mesaje: 1
Membru din: 25 feb. 2010, 20:37

Re: INTREBARE SI CONCLUZIE

Mesajde admin » 26 feb. 2010, 03:35

Cum adică, "SIMULTANUL 60 A FOST ANUNTAT NUMAI LA 3 CLUBURI DIN TARA?"

De unde ştii???

Şi ce anume se "vântură" pe ISC? Că nu e clar...
admin
Site Admin
 
Mesaje: 52
Membru din: 22 mai 2009, 09:01
Localitate: Bucuresti


Înapoi la SCRABBLERO - diverse

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Nici un utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron