F. R. Scrabble

Slănic Moldova, 29 septembrie - 1 octombrie
CNIS 2017
Seniori, etapa a IV-a   t   Tineret, etapa a III-a

 

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie, în cunoscuta staţiune balneară Slănic Moldova din judeţul Bacău, va avea loc o nouă etapă a Campionatului Naţional Individual de Scrabble (CNIS) categoriile Seniori şi Tineret, în organizarea C.S. Argus Tg. Frumos — cu sprijinul Primăriei Slănic Moldova. Pot participa jucătorii legitimaţi la unul din cluburile de scrabble afiliate la F.R. Scrabble.

Slanic Moldova Competiţiile se vor desfăşura la pensiunea Poiana Verde**** (str. Nicolae Bălcescu nr. 89), situată la intrarea în Slănic Moldova, pe partea dreaptă, la 3 km înainte de centru. [vezi harta].

Tarife cazare + masă:

 • Loc în cameră dublă/triplă (include mic dejun bufet): 65 lei/zi/pers.
 • Loc în cameră dublă/triplă cu pensiune completă: 120 lei/zi/pers.

  NOTĂ: Cazarea la „Poiana Verde” se va face în limita celor 53 de locuri disponibile în cele 20 de camere, dar putem completa solicitările de cazare la pensiunea Montana*** (55 lei/loc în cam. dublă) sau la Casa Voicu** (40 lei/loc în cam. dublă). Ambele se află la numai 200 m de sala de joc, iar mesele pot fi servite la pensiunea Poiana Verde.

  Taxa de participare: Seniori: 30 lei. Tineret, studenţi, pensionari: 20 lei. Debutanţi (orice categorie de vârstă): gratuit!

  Înscrieri: până la 15 septembrie, la prof. Carmen Carbarău, tel. 0723.274.153 (sunaţi după ora 14), e-mail carmen.carbarau@yahoo.com

  Acces: din gara Salina Tg. Ocna sunt microbuze la interval de 90 min. Ele au stație exact lângă pensiune.

  Programul competiţiilor

     

  Înscrieri / Întrebări